atletisme

Pol Moya frega la final, però fa rècord d'Andorra

L’andorrà queda fora sent tretzè i fa una gran marca, 3’42”23

Pol Moya va fer una cursa brillant i va quedar fora de la final per una sola posició.INSTAGRAM

Pol Moya es va quedar a les portes d’accedir a la final dels 1.500 metres del Campionat d’Europa de pista coberta que se celebra a Istanbul (Turquia). L’atleta andorrà de l’FC Barcelona va córrer la tercera de les semifinals de la prova i tot i quedar fora sent 7è de la seva sèrie va signar una esplèndida cursa.

Moya va invertir 3’42”23, que suposa batre el rècord d’Andorra, i va finalitzar en el 13è lloc, a una sola posició –entren 12– de poder disputar la final d’avui. “Ens hem quedat només a un lloc d’accedir a la final i és un tros de resultat”, va explicar molt satisfet el gerent de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA), Kevin Poulet. El dirigent i entrenador va afegir que “ha estat una llàstima perquè ens queda l’espineta d’haver quedat fora de la final quan ho hem tingut a tocar, però és una gran marca i, a sobre, rècord d’Andorra”. El fondista andorrà va acabar 13è d’Europa després d’una cursa ràpida, bona, i amb noms importants de la disciplina dins de l’aparador continental. “Ha estat allà i ha aconseguit el rècord d’Andorra en un Campionat d’Europa, que és un plus molt important. Ara toca seguir”, va cloure Poulet.

L’altra representant andorrana a Istanbul, Duna Viñals, competirà avui a les 8.40 hores a la primera sèrie de la prova dels 400 metres llisos.