Quatre partits de sanció a Jaume Nogués per dir corrupte a l'àrbitre

El comitè de competició també confirma un duel de càstig per a Hector Hevel

Jaume Nogués, en una roda de premsa.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comitè de competició de la RFEF (Reial Federació Espa­nyola de Futbol) va sancionar el director esportiu i general de l’FC Andorra, Jaume Nogués, amb quatre partits després de l’incident amb els àrbitres en el duel entre els tricolors i la UD Las Palmas de divendres passat.

Segons l’acta del col·legiat càntabre José Antonio López Toca, un cop acabat el partit els àrbitres van escoltar una persona a la zona de vestuaris cridant “corrupció a la federació”, i va ser identificat posteriorment pel director de partit de LaLiga. Arran d’aquesta identificació, l’àrbitre va reflectir a l’acta que “aquesta mateixa persona va dirigir-se durant el partit contra el meu àrbitre assistent amb el següent terme: corrupte”. Així doncs, el jutge de competició va castigar Nogués en virtut de l’article 99 del règim disciplinari de la RFEF, que preveu sancions de quatre a dotze partits, i finalment el comitè va optar per la part baixa de la forquilla.

D’altra banda, el comitè de competició de la RFEF va confirmar el partit de sanció per a Hector Hevel després de l’expulsió contra la UD Las Palmas, que va comportar les queixes posteriors de Nogués, i serà baixa diumenge a Cartagena.

tracking