automobilisme

Joan Vinyes fa el salt a la Copa d'Espanya de ral·lis de terra

El pilot disputarà el certamen al volant d’un Hyundai R5

Un instant de la presentació.FOTOESPORT

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes enceta una nova etapa competitiva i disputarà aquesta temporada la Copa d’Espanya de ral·lis de terra (CERT) al volant d’un Hyundai R5. Després d’unes quantes temporades disputant el CERA (Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt) amb l’equip Suzuki Iberia, el cessament de l’activitat de l’esquadra el va obligar a buscar nous reptes, i precisament l’equip tècnic de la seva anterior escuderia va ser qui va obrir-li l’opció d’aquesta nova aventura.

Tot i el canvi de certamen i de cotxe, aquesta aventura no serà nova per a ell, ja que Vinyes té experiència després de córrer dos anys al Campionat d’Europa, on també hi ha proves de terra. Per tot això, el pilot va mostrar-se ambiciós i va manifestar que “crec que tenim l’experiència per poder optar a estar a la part alta del campionat”, i no va defugir que l’objectiu és lluitar pel títol. El campionat arrenca el 24 de març amb el Ral·li d’Auga i també hi haurà curses a Lorca, Pozoblanco, León, Madrid i Granada, a més d’una prova d’asfalt al Ferrol. El pilot encara no ha pogut provar el cotxe, però té previst fer-ho justs uns dies abans de la primera cursa que obrirà el campionat.

Al costat de Vinyes hi seguirà estant Jordi Mercader com a copilot, que ahir durant la presentació va manifestar que “estic molt il·lusionat amb aquesta nova categoria, la terra és molt divertida i espero poder-m’ho passar molt bé”.

tracking