futbol

La sub 16 femenina supera Moldàvia als penals

Les jugadores de la sub 16 celebrant el triomf.FAF

La selecció sub 16 femenina va imposar-se a Moldàvia als penals al segon partit del Torneig de desenvolupament de la UEFA, que s’està celebrant a la localitat albanesa de Dürres. Les noies de Luis Miguel Abrahan van arrencar perdent, però Isabel Cañete va fer l’1 a 1 als 11 minuts. Les tricolors van seguir millor sobre la gespa i Noa Gallinat va anotar 20 minuts després l’1 a 2, però Moldàvia va acabar empatant. A la tanda, Marta Gonçalves, Noa Gallinat, Júlia Domingo i Isabel Cañete van anotar per Andorra, i la portera Alba Martín va aturar un dels penals, fent així que Andorra vencés.

El seleccionador, Luis Miguel Abrahan, va manifestar que “ha estat un partit molt intens, l’equip ho ha donat tot els 90 minuts i hem pogut guanyar als penals”. I va afegir: “Estic molt orgullós de l’equip perquè ho ha donat tot i marxo molt content.” Les tricolors tancaran el torneig diumenge contra Albània.