Esquí Alpí

Verdú no acaba el primer gegant a Eslovènia

L'esquiador haurà d'esperar a demà per tancar la seva presència a les finals

Joan Verdú, durant la cursa de gegant de Palisades Tahoe, als Estats Units.Gabriele Facciotti / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú no ha pogut acabar la primera de les dues Copes del Món de gegant que se celebren a l'estació eslovena de Kranjska Gora després d'anar per terra. L'esquiador arrencava amb el dorsal 22 i ha passat pel primer punt cronometrat a 0"58 del millor temps, però a la meitat del recorregut, ha fet un interior en un gir d'esquerres i ha anat per terra.
L'esquiador de la FAE haurà d'esperar a demà per segellar la seva classificació per a les finals de la Copa del Món de Soldeu i el Tarter. La cursa de demà arrencarà a les 9.30 hores amb la primera mànega, i a les 12.30 amb la segona.

Abans de la cursa, Verdú va manifestar que “m’ha anat molt bé poder fer un petit entrenament avui perquè la neu amb què vaig estar esquiant a Andorra la setmana passada no té res a veure amb aquesta”, i va agregar que “tinc bones sensacions, tinc moltes ganes de córrer en aquesta pista, és la meva preferida”. De la seva banda, el tècnic, Juan Lago, va assenyalar que “veig el Joan molt bé, està molt preparat i estem molt motivats per a l’última cursa abans de les finals”.

tracking