tennis

Vicky Jiménez guanya el seu tercer títol professional

Derrota la nord-americana Whitney Osuigwe en dos sets

Vicky Jiménez, amb el trofeu de vencedora.J. J.

Vicky Jiménez Kasintseva va aconseguir ahir el seu tercer títol professional sènior després d’imposar-se a Whitney Osuigwe per 6-2 i 6-2 a la final del torneig ITF W25 de Boca Raton, a Florida (Estats Units). La tennista del Principat arribava com la cinquena cap de sèrie del campionat i després de gairebé dos mesos sense competir (no ho feia des de la prèvia de l’Open d’Austràlia), va mostrar el seu millor nivell i no va donar cap possibilitat a la seva rival, que arribava al torneig com la número 243 del món.

Amb la victòria d’ahir, Vicky Jiménez Kasintseva escalarà posicions al rànquing de la WTA, ja que passarà del lloc 194è amb què arrencava la setmana als Estats Units, a ocupar la posició 169a del rànquing. El de Boca Raton és el tercer títol de la jove tennista després d’haver guanyat el torneig ITF W25 de Loulé (Portugal) l’any passat, i haver estrenat el seu palmarès professional amb l’ITF W25 d’Aparecida de Goiania (Brasil) el 2021.