L'Eivissa, escull per al segon triomf consecutiu

L’Andorra no enllaça dues victòries seguides des del novembre

Iván Gil, en un moment del partit contra el Cartagena.FC ANDORRA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un cop trencada la mala ratxa de victòries fora de casa amb el 0 a 3 a Cartagena, l’FC Andorra té a la mà la possibilitat de seguir endreçant els números. De fet, l’equip tricolor no enllaça dos triomfs consecutius a la lliga des del mes de novembre, quan es va desfer del Lugo a l’Estadi Nacional i de l’Eivissa, el proper rival dissabte, a Can Misses.

L’autor del gol que va obrir el partit a Cartagena, Iván Gil, va destacar la importància de la victòria assolida en el feu departamental i que va significar el retrobament amb les victòries fora de casa. “La mereixíem perquè portàvem molt de temps buscant-la. Tampoc crec que ens hàgim tret un pes de sobre, perquè sabíem que tard o d’hora aquest triomf arribaria i va arribar a Cartagena, quan ho podria haver fet en un altre lloc”.

Gil, que ha vist porta en tres ocasions aquest curs, va afegir ahir que “ara hem de donar continuïtat al darrer triomf, i més jugant a casa, amb el suport de la nostra afició. Hem de guanyar per acabar d’allu­nyar-nos de la zona baixa de la classificació”. En aquest sentit, el mitjapunta tricolor va comentar que l’Eivissa “vindrà a tancar-se al darrere, ens deixarà pocs espais i ens deixarà jugar per intentar sortir al contraatac. Aquest és el tipus de partit que més enga­nya perquè, tot i que el rival estigui en zona de descens, hem d’estar atents a tots dels detalls”.

tracking