L'FC Andorra guanya al Màlaga (1-0)

Un gol de Bundu al minut 71 dona els tres punts als tricolors

Bundu celebrant el gol

Bundu celebrant el golFernando Galindo

L’FC Andorra s’ha imposat al Màlaga a l’Estadi Nacional per 1-0 gràcies a un solitari gol de Mustapha Bundu, que ha donat el tres punts als tricolors, i que ha fet que sumin el cinquè duel seguit sense conèixer la derrota. Després d’una primera part ensopida i amb poques ocasions, l’extrem africà ha fet el gol de la victòria tot just 11 minuts després d’entrar sobre el terreny de joc.

El duel ha seguit el guió previst d’inici, amb els locals monopolitzant la pilota, i els malaguenys esperant al darrere o intentat pressionar amunt. El domini de possessió no s’ha traduït en ocasions de gol més enllà d’un tir llunyà d’Hector Hevel que ha anat massa centrat, o un xut d’Alti que ha marxat molt alt. Els andalusos, mentrestant, han arribat amb la pilota aturada, amb un parell de faltes laterals sense perill, i amb un córner que Lago Júnior ha acabat enviant alt, però sobretot, amb l’ocasió més clara pels visitants, un xut de Ramón al lateral de la xarxa després d’una errada en la sortida de Mika Marmol.

A la represa, els tricolors han arrencat avisant amb una rematada de Pampín dins de l’àrea després d’una centrada de Valera, però el gallec no ha trobat porteria, i els visitants han respost amb un córner que ha rematat Chavarria sol dins de l’àrea, però el seu xut ha marxat per sobre del travesser. El duel s’ha animat i Ivan Gil ha tingut el gol en un tir llunyà que ha rebutjat Yáñez, i posteriorment l’ha tingut també Almpanis, després d’una sortida ràpida dels tricolors.

L’entrada de Bundu ha donat un punt més d’espurna als tricolors, i precisament el jugador de Sierra Leona ha obert el marcador al minut 71. L’extrem ha aprofitat una assistència de Bover per superar amb un xut fort i creuat a Yáñez i fer l’1-0. El Màlaga, necessitat de punts, s’ha bolcat cap a la porteria tricolor en busca de l’empat com a mal menor, però els tricolors no s’han deixat empatar, i han sumat els tres punts.