El MoraBanc suma un triomf clau a Corunya (66-70)

Els tricolors es refan d'un mal inici, i s'adjudiquen la 24a victòria del curs

El MoraBanc suma un triomf clau a Corunya (66-70)Leyma Corunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha sumat la 24a victòria de la temporada després de treure un duel més que difícil de Riazor, on s'ha imposat al Leyma Corunya per 66-70. Els triclors han arrencat malament, però han pogut anar madurant el partit fins a sumar un triomf clau en la lluita per l'ascens.

Els triclors han arrencat espessos i poc encertats, fet que ha obligat a Lezkano a aturar el partit veient que els seus esteven sis avall i gairebé sense anotar. El temps mort ha esperonat el MoraBanc, tot i que un bon final de quart ha deixat els gallecs 19-14. Una cistella de Simeunovic ha situat la màxima diferència en set punts pels locals, però a partir d'aquí un 0-8 de parcial ha situat els visitants per davant al marcador per primer cop (21-22). El duel ha entrat en un intercanvi de cops i ha marxat igualat a 31 punts al descans.

A la represa, els gallecs han obert un petit forat marxant set amunt, però els tricolors s'han mantingut vius un cop han començat a entrar els triples i han marxat 49-45. Un 0-9 de sortida a l'últim període ha tornat a situar els tricolors per davant, però els gallecs venien ben cara la seva pell, i han empatat a 62 a dos minuts pel final, però les cistelles finals de Luz i Dee han acabat encarrilant el triomf que s'ha acabat segellant des del tir lliure.

Gairebé sense temps per refer-se, els homes de natxo Lezkano rebran diumenge al Melilla al Poliesportiu.

Morabanc

tracking