Nova prova de foc per al MoraBanc

Els tricolors visiten el Leyma Corunya, equip més anotador i un dels conjunts més en forma

Leyma Corunya-MoraBanc Andorra.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

De final en final. El MoraBanc Andorra visita aquesta nit (20.30 hores, Andorra Televisió) el Leyma Corunya en el que, sobre el paper, és el duel més complicat que li resta a l’equip de Natxo Lezkano fins a final de temporada. Els gallecs són el conjunt que més punts anota per partit, 84,1, uns números que s’enfilen fins als gairebé 90 punts en els duels que disputen com a locals. A més, tot i venir de perdre a Alacant, és una de les esquadres que més en formà estan de la competició, ja que ha guanyat nou dels deu últims partits, i 13 dels últims 15, resultats que han dut a l’equip gallec a la tercera posició, només per darrere de MoraBanc i Palència.

Sobre el duel contra els corunyesos, el tècnic del MoraBanc, Natxo Lezkano, va admetre que “ara mateix és el partit més difícil que podem tenir, és potser l’equip més en forma de la lliga, i serà un duel especialment complicat”. A més, va agregar que “ells són un equip molt dur, agafen molts rebots i això serà molt important, igual que també qui pugui fer-se amb el ritme del partit, hi haurà moltes coses interessants i espero un bon matx i que el puguem gaudir”. L’entrenador basc va assenyalar que “el rebot serà un dels aspectes més decisius i si volem guanyar no podem concedir-los segones opcions perquè són molt bons en aquest aspecte”, i va agregar que “hem d’estar molt preparats i conscienciats perquè bona part del partit és allà”.

Els tricolors afronten ara tres partits en onze dies que poden marcar el futur de l’equip i les opcions de pujar, però Lezkano no va voler mullar-se en aquest aspecte, i va assenyalar que “no mirem tan endavant, mirem a la Corunya i després ja vindran els següents”.

D’altra banda, el club celebrarà diumenge contra el Melilla (18.15 hores) la festa dels socis, en què cada abonat podrà obtenir dues entrades extra de manera gratuïta. Per fer-ho s’hauran d’adreçar a les oficines del club o al lloc web de l’entitat.

tracking