El MoraBanc s'enfronta al Melilla amb els ulls a l'ACB

El MoraBanc no se’n pot refiar i ha de seguir tramitant victòries en el seu camí cap a la Lliga ACB

Els jugadors del MoraBanc Andorra van fer la darrera sessió d'entrenament.IVAN ÁLVAREZ

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El compte enrere per al MoraBanc Andorra viatja a una velocitat frenètica però, per assolir la reconquesta de la Lliga ACB, i tal com està la situació amb el Zunder Palència, l’equip tricolor no es pot permetre cap concessió. Falten set partits per finalitzar la lliga regular i, si els de Natxo Lezkano volen assegurar el confeti, els ha de guanyar tots per no haver de mirar què fa l’equip castellà. I la primera, de moltes, revàlida arriba aquesta tarda al Poliesportiu amb el Melilla a les 18.15 hores.

Un enfrontament més que si es fa cas a la classificació semblaria un nou tràmit per al MoraBanc Andorra però res més lluny de la realitat, atesa la tendència de la LEB Or a les darreres jornades. El mateix entrenador tricolor, Natxo Lezkano, va avisar que “la nostra idea ha de seguir sent anar partit a partit sense mirar què fa cap rival i respectant molt l’equip contra el qual juguem cada setmana perquè en aquesta lliga sempre pot passar de tot i per això ens agrada tant, un bon exemple de la bogeria que és la categoria és la victòria de l’Albacete a Burgos aquesta setmana”. L’entrenador del MoraBanc va comentar que “arribem al tram decisiu amb set partits al davant i hem de ser forts. Ens hem d’aïllar de tot, dels partits que falten, els que ja hem jugat, de la classificació i centrar-nos només en tot el que depèn de nosaltres”. En aquest sentit, va insistir que “no ens hem de deixar endur per la classificació perquè la classificació no guanya partits. La tendència ara és que els de dalt ja no guanyen tant els de baix i serà així fins al final”.

EL MELILLA, MOLT CANVIAT

El Melilla ha sumat sis victòries

–dues en els darrers tres partits– i està empatat amb Juaristi i Albacete a la part baixa de la classificació intentant eludir les dues places de descens a LEB Plata. Lezkano va explicar que l’equip de Gonzalo García de Vitoria “és un bloc prou complicat per desenfocar-nos de l’objectiu. És un equip nou respecte a aquell a què ens vam enfrontar a la primera volta i amb quatre jugadors que tenen molta influència com Davis, Jarumbauskas o Balaban que, per a mi, és dels dos o tres jugadors amb més talent al pivot baix de la lliga”. L’entrenador del MoraBanc va arrodonir i va afegir que “el Melilla ha canviat la cara i es troba en el millor moment de la temporada. No serà gens fàcil”. Per la seva banda, el tècnic del Melilla Sport Capital, Gonzalo García de Vitoria, va assegurar que el MoraBanc “és un rival de moltíssim nivell. Només porten tres derrotes i, a sobre, juguen molt bé. Els he vist en directe i com a equip gran que són cada dia juguen millor. No puc destacar només un jugador perquè són una gran plantilla i molt ben compensada”. Per a l’entrenador visitant, el seu equip ha d’anar aquesta tarda al Poliesportiu “amb valentia perquè si sortim de víctimes ens trauran de la pista. Hem d’anar amb la convicció que podem competir i que hem de competir, tot i que el MoraBanc, per a nosaltres, és d’un nivell desorbitat”.

Micah Speight i Rafa Luz no es troben encara al cent per cent i van acabar tocats a la Corunya, però podrien tenir avui minuts.

tracking