L'FC Andorra suma un punt a Mendizorrotza (0-0)

Els tricolors sumen la sisena jornada seguida sense perdre

Una acció del partit contra l'AlabèsFCA

L’FC Andorra ha sumat un punt de la visita a Menditzorrotza després d’empatar sense gols contra l’Alabès i sumar així la sisena jornada consecutiva sense conèixer la derrota. Els tricolors han estat millor a la primera meitat, però no han pogut avançar-se, i tot i patir per moments al segon temps, han sabut aguantar per sumar el 45è punt del curs.

Els tricolors, com era d’esperar, han monopolitzat d’inici la pilota, però sent més incisius que en altres partits amb pilotes llargues als extrems, i així han arribat les primeres aproximacions, amb un parell de centrades que Pastor i Carlos Martínez han rematat per sobre del travesser. Els locals gairebé ni s’aproximaven a la porteria de Ratti, però han fet intervenir el porter amb una gran acció després d’un tir llunyà de Jason que ha enviat a córner. Però els tricolors no s’han arronsat, ni molt menys, i han respost amb una acció de perill amb una centrada d’Hevel que Marmol ha rematat amb el cap, però que Sivera ha pogut enviar a fora.

El partit hagués pogut canviar al minut 31 amb un gol de Rioja després d’una passada en profunditat, però l’assistent l’ha anul·lat per fora de joc, i el VAR ha confirmat la infracció. Aquest segon ensurt local tampoc ha acovardit els homes d’Eder Sarabia, que han tornat a respondre amb una nova ocasió claríssima després d’un teva meva entre Pampín i Valera que ha finalitzat l’extrem murcià, però que Sivera ha tornat a enviar a córner evitant el gol de l’FC Andorra. L’Alabès s’ha acostat més al tram final de primera meitat, però el marcador no s’ha mogut abans del descans.

A la represa, els primers en avisar han estat els bascos amb una falta lateral servida de manera directa per Salva Sevilla per sobre del travesser. Els locals semblaven uns altres després del descans i han començat a posar en perill la porteria tricolor amb una acció individual de Javi López que Ratti ha enviat a córner i que ha provocat tres serveis de cantonada consecutius dels vitorians, i amb una rematada posterior de Miguel de la Fuente que també ha evitat el porter dels del Principat. Els tricolors patien i passaven el seu pitjor moment, però han estat a punt de tallar-ho en sec amb el 0-1, però Sivera ha pogut evitar el gol de Pastor després d’una falta servida per Hevel i prolongada per Bakis, i els tricolors no han estat atents al refús per fer el primer. Els moviments de la banqueta han donat una mica d’aire als tricolors, que han pogut recuperar la pilota i defensar-se amb la possessió. L’FC Andorra ha rondat la porteria de Sivera, però sense perill en el tram final, i l’Alabès, tot i la necessitat de guanyar per posar-se segon, tampoc ha pogut posar en perill els tricolors al tram final.