El MoraBanc guanya i és més a prop de l'ACB (74-81)

Els tricolors s'imposen a Valladolid i aprofiten la desfeta del Palència a Burgos

Els tricolors s'imposen a Valladolid

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha fet un pas de gegant per ser la propera temporada a la Lliga ACB després d'imposar-se a domicili al camp del Valladolid per 74-81 i aprofitar la estrepitosa derrota del Palència a domicili contra el San Pablo Burgos per 89-65. Amb els resultats de la jornada, els homes de Natxo Lezkano tenen ara dues victòries de marge respecte al Palència a falta de només cinc partits per acabar la temporada.

Els tricolors no han arrencat gaire bé, sense encert en el tir i amb pèrdues de pilota, però poc a poc s'ha anat endollant fent-se fort en la lluita pel rebot que li ha donat segones oportunitats, i augmentant l'encert en el tir exterior amb l'entrada de Dee i Andric fins a tancar el primer quart per davant 23-24. El ritme del partit ha anat baixant un pèl, i el Valladolid s'ha posat per davant de nou després d'un triple de Gantt, però els tricolors han reaccionat d'una manera espectacular amb un 2-10 per marxar 38-44 al descans.

A la represa, han tornat a sortir millor els locals amb un 11-3 de sortida, fent-se forts en el joc interior, i el MoraBanc responia amb encert des del triple, tancant el tercer període per davant, precisament amb un tir de tres sobre la botzina d'Speight des del mig del camp per situar el 63-64. Els tricolors estaven un pèl espessos, però han pogut jugar amb intel·ligència i s'han mostrat més sòlids en els moments claus, com quan Felipe Dos Anjos ha forçat dos 2+1 consecutius, i ha fet un cop de dits que li han donat set punts de marge als triclors (67-74) a falta de cinc minuts. Els locals han buscat una reacció final per seguir deixant Pisuerga invicte, però els tricolors no van deixar escapar una victòria que és molt més que un triomf més, i que suposa un pas de gegant perquè els tricolors juguin la propera temporada a l'ACB.

tracking