El MoraBanc visita el Valladolid, invicte a casa

El MoraBanc Andorra visita la pista del Valladolid, que ho ha guanyat tot a casa aquest curs

Duel de la primera volta al Poliesportiu.BCA / D. CATALÁN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La LEB Or està ensenyant que fer pronòstics sobre la competició és, com a mínim, agosarat, però la realitat és que la jornada d’aquest cap de setmana pot ser força aclaridora, almenys pel que fa a la lluita que mantenen MoraBanc Andorra i Zunder Palència per l’ascens directe. Evidentment no serà definitiva perquè després dels duels d’avui en quedaran encara cinc més, però les dues visites complicades, dels tricolors a la pista del Valladolid i dels palentins en el derbi al pavelló del San Pablo Burgos, poden ajudar a decidir el frec a frec pel gran objectiu del curs.

Més enllà dels altres rivals, el MoraBanc Andorra afronta, sobre el paper, el partit més difícil de la resta de la temporada aquest vespre a la pista del Valladolid (19.30 hores), i és que el conjunt blanc-i-violeta no ha perdut encara aquesta temporada al Polideportivo Pisuega, fet que demostra la duresa de partit que espera als homes de Natxo Lezkano. Precisament el tècnic tricolor va referir-se al matx, i va assenyalar que “és un dels partits més difícils que hi pot haver avui en dia, perquè no han perdut a casa i estan fent una gran temporada”, i va agregar que “estan molt ben entrenats i és un equip que a casa és diferencial”. Disseccionant el rival, Lezkano va afirmar que “és un equip molt físic, juga dur, és agressiu i dinàmic, i sap molt bé el que vol, a més de defensar, i rebotejar molt bé, i és que al final, per estar a dalt has de fer moltes coses bé”.

El tècnic del MoraBanc també va parlar sobre l’estat de l’equip abans d’aquest tram decisiu de curs, i va destacar que “els veig bé i amb un bon ànim, entrenen molt bé, es diverteixen entrenant i són molt competitius, i hi ha un ambient molt bo”, a més d’agregar que “hem de seguir així, no hem abaixat el nivell de ganes ni d’intensitat, i estem concentrats en cada partit, no els veig pensant en el final de la lliga ni res per l’estil. Crec que fins ara ens ha anat molt bé i hem estat responsables durant tots els partits fos qui fos el rival, i ara hem de seguir fent-ho. El Valladolid encara no ha perdut a casa i per a nosaltres serà tot un repte guanyar allà”.

L’equip va viatjar ahir cap a Valladolid amb Rafa Luz entre els citats, tot i que serà dubte fins a l’últim moment. Sobre el seu estat, Lezkano va afirmar que “encara segueix tocat, a veure com es troba per jugar i intentarem córrer el mínim de riscos possible”, mentre que de Micah Speight el tècnic va manifestar que “segueix tocat, però cada dia es troba millor”.

tracking