curses de muntanya

Olm no pot finalitzar la cursa individual a Noruega

Olm, en una cursa anterior.FAM

Oriol Olm no va poder finalitzar la cursa individual de la Tromso Artick Skimo, les finals de la Copa del Món que se celebren a Noruega. L’esquiador de la FAM, encara de categoria sub 20, va traslladar-se al país nòrdic per disputar aquestes proves i obtenir experiència al circuit mundial en categoria sènior, i després d’estrenar-se amb un 35è lloc a la vertical ahir no va completar el recorregut després de patir una baixada de tensió.

Olm va marejar-se després de la segona pujada del circuit, i quan estava a la tercera de les ascensions va patir una baixada de tensió que va impedir que pogués completar la cursa individual d’aquesta Tromso Artick Skimo, que constava d’un traçat dur i exigent amb 10 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell. El triomf ahir va ser per al suís Rémi Bonet amb un temps d’1 h 05’02”67, seguit pels italians Davide Magnini (1 h 05’50”27) i Matteo Eydallin (1 h 05’50”52).

La Tromso Artick Skimo posa avui el punt final amb l’última de les tres proves, la cursa d’esprint, tot i que encara no està assegurat que Olm pugui disputar-la després dels problemes d’ahir.