Segona incompareixença de l'Engordany (1-1)

L’Atlètic Escaldes empata contra l’Ordino i desaprofita l’oportunitat d’obrir més forat amb l’Inter

Duel entre l'Atlètic Escaldes i l'FC Ordino.FAF

Tal com era previst, la UE Engordany no va presentar prou jugadors al duel que havia de disputar ahir davant la UE Sant Julià, i els blanc-i-negres quedaran a una incompareixença de ser exclosos de la Lliga Multisegur Assegurances després que ahir només es presentessin set futbolistes a la Borda Mateu. L’entitat deu tres mensualitats a la plantilla i al cos tècnic, per això els futbolistes van decidir no jugar, i el comitè de competició hauria de donar el duel per guanyat 3-0 a favor dels lauredians. La intenció del club és poder pagar al llarg d’aquesta setmana les nòmines (almenys una part), tot i que si l’equip torna a no tenir prou jugadors diumenge, hauria de ser expulsat.

L’Atlètic no obre forat

L’Atlètic Club d’Escaldes va desaprofitar l’oportunitat d’obrir forat al capdavant de la lliga després de l’empat sense gols entre l’Inter Escaldes i l’FC Santa Coloma, i no va passar de la igualada, també 1-1 contra l’FC Ordino. Guillaume López va avançar el conjunt escaldenc al minut cinc de joc, però Maldonado va igualar el matx al 85 per als ordinencs. Al duel entre l’Inter i l’FC Santa Coloma, tot i les ocasions a totes dues bandes, el marcador no es va moure. Així doncs, l’At-lètic Escaldes es manté líder de la Lliga Multisegur Assegurances amb cinc punts de marge respecte a l’Inter i vuit respecte a l’FC Santa Coloma, quan falten cinc duels perquè acabi la competició.

A l’altre partit de la jornada, el Penya Encarnada va golejar la UE Santa Coloma per 4-1 amb dues dianes de Piloto, i els gols de Fabinho i de Tomaz. Faysal va anotar el gol dels colomencs, quarts a la taula sense possibilitats ja de títol, mentre que el Penya va ampliar a quatre punts la distància amb la posició de promoció de descens.

EL CARROI 'AJORNA' L'ASCENS DEL PAS I DE L'ATLÈTIC AMÈRICA

El Carroi va imposar-se per 4-0 a l’FC Encamp a la segona jornada del play-off d’ascens de la Lliga Unida, i aquest triomf va ajornar, almenys una setmana més, l’ascens de l’FC Pas de la Casa i de l’Atlètic Amèrica a la Lliga Multisegur Assegurances. El Pas de la Casa descansava aquesta jornada, però necessitava que el Carroi no guanyés per ser ja matemàticament equip de la Lliga Multisegur aquesta jornada. Ara en tindrà prou amb un punt en algun dels cinc partits que resten per pujar de categoria, o que el Carroi es deixi punts. També necessitava que no guanyés el Carroi i guanyar el seu partit l’Atlètic Amèrica. Aquests últims van complir derrotant el Ranger’s per 3-0 amb gols d’Anthony Rojo, Carlos González i Andrés Bríñez, però hauran d’esperar per pujar.