Sense confiar-se tot i el pas de gegant per a l'ascens

El MoraBanc té un calendari més assequible que el Palència

Els tricolors celebren el triomf amb el públic desplaçat.BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va fer un pas de gegant dissabte a Valladolid per ser la temporada vinent a l’ACB, però com ja s’ha vist sense anar més lluny la setmana passada contra el Melilla, la competició és encara molt llarga, i no pot donar-se res per segur. Els tricolors, però, ja han demostrat al llarg del curs que no han subestimat cap dels rivals.

Sobre el paper, el calendari és més favorable als tricolors que al Palència, i és que els homes de Natxo Lezkano han d’enfrontar-se a tres equips de la part mitjana-baixa de la lliga, com l’Oviedo, l’Ourense i l’Almansa, i tenen també dos partits contra equips que lluiten per entrar al play-off, com l’Alacant i el Guipúscoa. Els castellans, en canvi, han de visitar les pistes de Lleida i la Coru-nya, rebre l’Estudiantes i enfrontar-se a dos equips quasi descendits, com el Juaristi i el Melilla.

Sobre el triomf clau a Valladolid, el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, va manifestar que “els dies dolents s’ha de ser competitiu, i avui ha estat un dia dolent, i ho hem estat, i és el motiu per haver guanyat”. A més, va cloure que “ens hem sobreposat a no anotar i a les pèrdues absurdes”.

tracking