L'Atlètic Escaldes no falla i ja és a Europa

L’FC Santa Coloma goleja l’Engordany (0-7) en el retorn d’Aláez i amb quatre gols de Novoa

Víctor Casadesús, esquerra, lluita amb Sergio Mendoza de la UE, ahir.XAVI MIRÓ / FAF

L’Atlètic Escaldes, líder de la Lliga Multisegur, va segellar ahir el seu passaport per a una competició europea de manera matemàtica. L’equip de Fede Bessone va superar la UE Santa Coloma per 1 gol a 3 i va assegurar la presència continental. Guillaume va avançar els escaldencs al minut 42, Sagués va doblar l’avantatge al 72’ de joc i a l’afegit, els colomencs van reduir diferències amb un gol de Joao Carvalho que semblava definitiu. Pràcticament a l’acció següent, Jorge Bolivar, als 94’, va fer el tercer de l’Atlètic i va posar el marcador definitiu.

L’altre equip escaldenc, l’Inter, tampoc no va fallar i va sumar un nou triomf davant l’FC Ordino, en un partit ple de gols i alternatives (3-5). A la primera part ja es van veure quatre gols. L’Inter es va avançar 0 a 2, amb gols de Caballé i Chete, però els ordinencs van col·locar les taules amb què es va arribar al descans, amb dianes de Caballero i Maldonado. A la represa, Sascha i Feher van tornar a donar el govern als d’Otger Canals, Joao Pedro va retallar amb un gol i a l’afegit Gallego va fer el 3 a 5 definitiu per a l’Inter Escaldes.

NOVOA, PROTAGONISTA

La golejada de la jornada la va protagonitzar la UE Santa Coloma, tercer candidat en discòrdia, amb un 0 a 7 incontestable davant la UE Engordany que va notar la falta de ritme per la seva aturada pels impagaments. El retorn de Jordi Aláez a les files colomenques, després de la llarga lesió, va quedar en un segon pla pels quatre gols de Cristian Novoa, cabdal per al triomf de l’equip de Txeritxev. Finalment, en el darrer partit de la jornada 24, la Penya Encarnada va superar per 1 a 2 el cuer Sant Julià, amb gols de Rodrigo Piloto i Pastor.

Salt a la lliga multisegur

Ascens per a Pas de la Casa i l'Atlètic Amèrica El Pas de la Casa i l’Atlètic Amèrica s’han convertit, ja de manera matemàtica, en nous equips de la Lliga Multisegur Assegurances, que, el proper curs, tindrà 10 equips. Els encampadans van superar l'Esperança en el duel entre el líder i el tercer classificat, per 2 a 0. Sebas Bertran va ser clau amb un doblet per sumar els tres punts, en inaugurar el marcador al minut 16 i signar la sentència ja en l’afegit, al 93. També va aconseguir l’objectiu l'Atlètic Amèrica, que no va tenir problemes per imposar-se a l’FS la Massana per 0 a 3, amb gols de Carlos González, Agoro i Lancelott Devenish. Ara resten per definir una altra plaça d’ascens directe i la de promoció.