motociclisme

Cardelús es marca com a objectiu guanyar l'Europeu de Moto2

Xavi Cardelús, en una prova de l'any passat.X. C.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús arrencarà la setmana vinent la participació a l’Europeu de Moto2 i ho farà amb màxima ambició, ja que es marca com a objectiu proclamar-se campió de l’especialitat, després d’acabar cinquè el curs passat. El pilot repetirà a l’estructura de l’equip Promoracing i va manifestar que “el que vull aconseguir a final de temporada és proclamar-me campió d’Europa”, i va afegir que “és factible, possible i crec que compto amb tots els elements que fan falta per poder-ho aconseguir”. A més, va destacar que “segueixo a l’equip Promoracing, estic en un punt de maduresa com a pilot i estic fent molt treball per preparar la temporada”.

Sobre possibles participacions a altres certàmens com el Mundial de MotoE o el de Moto2, Cardelús va admetre que “he descartat la participació al Mundial de MotoE per estar centrat en l’Europeu”, i va agregar que “l’objectiu és disputar el Mundial de Moto2, però el pas només el farem quan estiguem absolutament a punt”.

L’Europeu de Moto2 arrencarà el cap de setmana vinent a Estoril i també tindrà curses a Jerez, Xest, Montmeló, Motorland i l’Algarve.

tracking