Llovet assegura que el MoraBanc reaccionarà

El capità del MoraBanc, Nacho Llovet, es mostra confiat en la capacitat de reacció de l’equip i avisa de la dificultat del duel a Oviedo

Nacho Llovet en un duel d'aquesta temporada al Poliesportiu.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“A partir d’ara hem d’afrontar cada partit com si fols l’únic, i anem a Oviedo amb la màxima ambició i amb la confiança dels nostres companys que farem un bon partit. Confiem que ens endurem la victòria.” Aquestes van ser les paraules de Nacho Llovet sobre el tram final de la temporada, a falta de només quatre partits per acabar la competició. El capità tricolor va admetre que la derrota de dissabte passat davant de l’Almansa va tocar l’equip i va assenyalar que “aquesta derrota fa una mica més de mal perquè és a casa i davant de la nostra gent, i mai agrada perdre a casa”, i va agregar que “potser ens havíem guanyat en certa manera el dret de perdre’n una a casa amb totes les victòries que hem pogut aconseguir a fora”. En tot cas, l’ala-pivot català té clar que l’equip ha demostrat aquest curs una gran capacitat de reacció (va guanyar per 31 l’Estudiantes després de caure a Lleida, va imposar-se a Ourense després de perdre a Alacant, i a casa contra el Burgos en un dels millors duels del curs després de la primera derrota de la lliga a Palència), a més de destacar que “la qualitat és clara, i l’ambició que tenim i la capacitat de reacció, també”.

Tot i el cop de dissabte contra l’Almansa, el MoraBanc Andorra depèn encara de si mateix i sap que jugarà la propera temporada a la LEB Or. En cas de no obtenir les quatre victòries i punxar, els tricolors haurien d’estar llavors pendents del que faci el Zunder Palència. En tot cas, Nacho Llovet va mostrar-se ahir contundent assegurant que “tenim ganes de disputar el partit de l’Oviedo, i seguim estant en una posició en la qual volíem estar al principi de curs”. Sobre el paper, el calendari del tram final de competició afavoreix els tricolors en comparació amb el Palència, però el capità tricolor no se’n refia, i va afirmar que “tenim un partit complicat en una pista trampa que pot ser una mica ratera, i nosaltres hem de recuperar el nostre màxim nivell”.

Per al jugador català, la victòria a Pumarín passa per “recuperar la intensitat que vam tenir l’altre dia durant molts minuts de partit contra l’Almansa”, i va cloure que “hem d’intentar recuperar la confiança i l’alegria que pot caracteritzar aquest equip, ja que crec que ho ha fet durant moltes de les setmanes de la temporada”.

El partit de dissabte passat contra l’Almansa o l’avís de fa dues setmanes davant del Melilla al Poliesportiu són la millor advertència, però sobre el paper el MoraBanc Andorra té un calendari més benèvol que no pas el Palència. Fins al final de temporada els tricolors s’enfrontaran a l’Oviedo dissabte, a l’Alacant i a l’Ourense a casa, i tancaran la lliga a domicili a Guipúscoa. El Palència, en canvi, visitarà divendres el Força Lleida, rebrà l’Estudiantes, anirà a domicili a la Corunya i clourà el campionat com a local davant del Melilla.

L’Alacant, vuitè, serà el rival millor classificat dels que es trobarà el MoraBanc Andorra, juntament amb el Guipúscoa, que és novè, tots dos amb el play-off gairebé segellat. En canvi, l’Oviedo, 15è, i l’Ourense, 13è, es troben en plena lluita per mantenir-se a la LEB Or, amb els asturians un triomf per sobre, i els gallecs, dos. El Palència, en canvi, es veurà les cares en aquests últims quatre partits al tercer, cinquè i sisè classificat, amb el play-off ja garantit de manera matemàtica, però lluitant per tancar el factor pista en aquests últims partits, i contra el Melilla, últim, que previsiblement arribarà ja descendit a l’última jornada.

AARÓN GANAL AJUDARÀ L'EQUIP ALS ENTRENAMENTS

Aarón Ganal va incorporar-se als entrenaments del MoraBanc després d’haver acabat la temporada amb el Baloncesto Talavera, on ha jugat aquesta temporada. Després de formar-se a l’equip tricolor, Ganal va marxar al Barça, on va completar la seva etapa de formació abans de ser refitxat l’estiu passat i signar per a les dues properes temporades. Ganal ha disputat un total de 28 partits aquest curs a les files del Talavera, de LEB Plata, amb una mitjana de 19’28” minuts, amb 5,2 punts, 1,4 rebots, 1,3 assistències, i 2,6 crèdits de valoració. Ara, un cop acabada la LEB Plata, el base entrenarà amb la plantilla del MoraBanc fins al final de la temporada.

tracking