El MoraBanc necessita el triomf contra l'Oviedo

El MoraBanc afronta el tram final de quatre partits sense marge d’error i depenent de si mateix per cordar l’ascens a l’ACB

La plantilla tricolor s'ha conjurat per no fallar a Oviedo i sumar una nova victòria.BC MORABANC ANDORRA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Arribats al tram més definitori de la lliga regular i amb l’ACB picant l’ullet, el MoraBanc Andorra no es pot permetre cap més concessió. L’ensopegada, inesperada, davant l’Almansa al Poliesportiu va estrènyer l’avantatge respecte el Zunder Palència i fa d’aquests quatre partits que acomiadaran la temporada, per a la majoria, una cursa sense marge d’error per als tricolors. Les opcions de cordar el retorn a la Lliga Endesa passen per defensar el lideratge sense haver de desviar la mirada al resultat de l’equip palentí que ahir, al tancament de l’edició del Diari, es jugava les garrofes i part de les il·lusions al Barris Nord de Lleida.

El MoraBanc visita aquesta tarda el pavelló municipal de Pumarín, a Oviedo, una pista coneguda pel tècnic tricolor, Natxo Lezkano, i que de ben segur abrigarà el seu equip immers en la enfangada lluita per assolir la permanència. “Estan en una situació delicada, però, malgrat això, es troben, segurament, en el millor moment de la temporada”, va assenyalar Lezkano, que va afegir que la derrota a la bombonera contra l’Almansa “va ser un cop dur i ho hem parlat durant la setmana, però també sabem que la millor manera de superar-ho és estar centrats en el partit contra l’Oviedo”. L’equip asturià ha perdut el seu capità per una greu lesió, Oliver Arteaga, que s’ha acomiadat de la resta de temporada. “L’Oviedo voldrà produir d’una altre manera els punts que aportava Arteaga al post baix”, va apuntar Lezkano. El tècnic del MoraBanc va reconèixer que per guanyar “hem de fer moltes coses bé i estar molt encertats”, i va negar que davant l’Almansa l’equip patís certa relaxació. “També hem de donar els seus mèrits al rival”, va indicar. L’entrenador del MoraBanc va celebrar, novament, el fet de tenir una plantilla madura “i que no està pendent de cap aspecte de l’exterior, ni del soroll que hi ha al voltant de l’equip”. A més, va insistir en el missatge que “pots perdre qualsevol partit i cadascun d’ells és un repte”. En aquest sentit, va subratllar que la principal tasca és “preocupar-nos del que podem fer nosaltres, que és guanyar el nostre partit, com els altres quatre que resten, sense mirar la classificació ni el que fan els altres rivals”. Tot i la proximitat i les altres possibilitats d’assolir el gran objectiu, Lezkano va remarcar que “no vaig més enllà del partit d’Oviedo i no tinc marcat cap compte enrere”. Es dona la circumstància que en tota la temporada l’entrenador biscaí no ha pogut disposar de la rotació de 12 jugadors en plenes condicions i en aquest tram final, a banda de la greu lesió de Czerapowicz, el tècnic haurà de gestionar la benzina que li resta al grup i que Luz, Speight i Alexis Bartolomé pateixin encara dolences.

tracking