Els isards mostren la seva millor versió i superen Noruega

La selecció va fer un partit molt complet i va ser molt efectiva

La selecció andorrana va aconseguir la primera victòria de la competició.Manel Herrero/FAR

La selecció andorrana va tancar amb una brillant victòria davant Noruega a Prada de Moles la primera volta de la Conferència 2 Nord. Els isards van superar amb claredat el combinat nòrdic per 26 a 6, amb un rugbi valent i efectiu en atac i en defensa.

En un partit marcat també per la forta pluja –l’enfrontament es va aturar durant gairebé 45 minuts per la pedregada–, la selecció andorrana va saber refer-se sense problemes de la transformació inicial de Noruega. Un xut a pals que igualava el partit, un assaig d’Edu Jamrulidze i la posterior transformació de Thibaut Trappé ja van posar el partit coll avall per als isards (13-3). Al descans es va arribar amb 13 a 6 i a la segona part Andorra va cargolar-se més en defensa i un assaig de Nil Tomé aprofitant un caramel d’Adrià Bonell va ampliar el marcador amb un 21 a 6 que va ser del tot definitiu. Abans del final, un nou assaig va deixar la primera victòria dels tricolors vista per a sentència.