Un gol de 'Chete' dona el bitllet europeu a l'Inter Escaldes (1-0)

L’equip escaldenc supera la UE Santa Coloma i jugarà competició continental

L'Inter Escaldes celebra el gol de Chete, ahir.XAVI MIRÓ / FAF

L’Inter Escaldes es va classificar de manera matemàtica per disputar una competició europea després de superar per la mínima la UE Santa Coloma amb gol de Cristian González, Chete, al minut 84. Els homes d’Otger Canals van aconseguir no allunyar-se més del líder amb una victòria molt treballada i resolta en el tram final. La propera jornada, l’Inter s’enfrontarà a un Sant Julià que segueix com a cuer de la Lliga Multisegur Assegurances.

Va ser el líder, l’Atlètic Escaldes, qui va despatxar ahir els lauredians amb dues dianes a la primera part (2-0). Xavi Puerto va inaugurar el marcador al minut 32 i David Rodríguez, Rodri, instants abans del descans, va aconseguir el segon i definitiu gol. Els homes de Fede Bessone segueixen el seu alt ritme i mantenen els cinc punts d’avantatge respecte a l’Inter. Tampoc no ho va tenir fàcil l’FC Santa Coloma, que va superar l’FC Ordino per 3 a 1 en un partit on els colomencs van haver de jugar amb 10 tota la segona part per expulsió al minut 44 del porter, José Bejarano. Al descans, els de Txèritxev manaven 1 a 0 amb un gol d’Eloy Gila (33’) però, fins i tot, estar amb un futbolista menys els va esperonar. A la represa, els penals transformats per Kilian Grant i Cristian Nova van permetre als colomencs assegurar el seu retorn a Europa. Amb la derrota, l’FC Ordino, tot i el gol de Maldonado, haurà de continuar lluitant per la permanència. Finalment, en el que era un duel directe en la lluita per la salvació, la Penya Encarnada d’Andorra i la UE Engordany van empatar sense gols (0-0). Cap dels dos equips no va aconseguir fer un pas ferm per apropar-se a la permanència.