El Celta pensa en Bakis per reforçar la davantera

El tricolor suma dotze dianes en 32 partits disputats

Bakis celebrant un gol a l'Estadi Nacional aquesta temporada.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La bona temporada de l’FC Andorra no està passant desapercebuda per als directius esportius del món del futbol i el Celta de Vigo, de Primera Divisió, tindria Sinan Bakis a l’agenda de cara a reforçar la davantera del conjunt gallec per a la propera temporada. Ràdio Vigo de la Cadena Ser va informar ahir que el davanter tricolor és una de les opcions amb què treballa el club de Vigo de cara al curs vinent, amb la voluntat que tenen els gallecs d’ampliar el ventall d’alternatives a la línia d’atac.

El Celta compta actualment en plantilla amb Iago Aspas, Larsen, Carles Pérez, Paciencia i Seferovic, tot i que aquests dos últims no seguirien el proper any. Algunes fonts apunten que els gallecs buscarien un davanter que pogués marcar la diferència, però no es descarta tampoc l’opció del tricolor com a alternativa a un atacant de referència.

Sinan Bakis va arribar l’estiu passat a l’entitat tricolor i suma 12 gols en els 32 partits que ha disputat amb la samarreta de l’FC Andorra. El davanter turcoalemany acaba contracte el 30 de juny, tot i que té una clàusula per renovar automàticament si disputa 45 minuts en 25 partits (ara en porta 22 a falta de quatre jornades de lliga). L’opció, a més, seria atractiva per a clubs de primera, ja que la clàusula de rescissió és d’uns dos milions.

tracking