L'Andorra estudia fer una estada de pretemporada a Holanda

La idea seria realitzar un ‘stage’ durant el mes de juliol

Entrenament dels tricolors.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quan encara no ha acabat la temporada actual, tots els clubs pensen ja en la propera. L’FC Andorra no és aliè a aquesta circumstància, i més enllà de la feina als despatxos per confeccionar la plantilla del proper curs, també es treballa en altres aspectes com la pretemporada, que podria dur el conjunt tricolor a Holanda durant l’estiu vinent.

Tot i que encara no està tancat totalment, la idea seria realitzar una estada de pretemporada als Països Baixos durant el mes de juliol per preparar l’inici de la competició de Segona Divisió, previst per al cap de setmana del 12 i 13 d’agost. Aquest stage de preparació encara no està tancat al cent per cent, però la idea seria disputar un parell d’amistosos contra equips de l’Eredivisie (Primera Divisió d’Holanda), i entre els noms que han apuntat mitjans holandesos hi hauria l’FC Groningen i també el Willem II, en aquest cas de la Keuken Kampioen Divisie (Segona Divisió d’Holanda).

D’altra banda, la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) va confirmar ahir que els partits de les jornades 41 i 42 en què hi hagi alguna cosa en joc es disputaran en horari unificat. Els tricolors visitaran Leganés a la jornada 41 i rebran el Vila-real B a la 42, dos equips que, de moment, no tenen encara segellada la permanència a Segona Divisió. Per últim, l’FC Andorra ja coneix un dels nous rivals que tindrà el proper curs, l’Elx, després que es confirmés el descens de Primera Divisió del club alacantí.

PEL DESCENS

Protestes de l’afició del Lugo diumenge L’FC Andorra es trobarà un ambient ben calent a Lugo, i és que serà el primer partit que els gallecs juguin a casa després que es consumés matemàticament el descens a Primera RFEF, fet que ha comportat que l’associació de penyes dels gallecs hagi preparat diversos actes de protesta. El més destacat serà una mocadorada massiva que es farà en dos moments a l’Anxo Carro, des que tots dos equips se saludin fins que acabi el primer minut, i un altre un cop l’àrbitre xiuli el final del duel. Les protestes aniran dirigides al màxim accionista de l’entitat, Tino Saqués, o a la plantilla, a qui acusen de “poc compromís, menys orgull i escassa capacitat per treure la situació endavant”.

tracking