L'Inter ajorna el títol de l'Atlètic Escaldes (0-3)

La victòria contra el Sant Julià impossibilita als de Fede Bessone ser campions matemàticament

Els jugadors de l'Atlètic Escaldes celebren un dels gols contra la Penya Encarnada.XAVI MIRÓ / FAF

L’Inter Club Escaldes segueix agafant-se a les opcions per revalidar el títol com un fer-ro roent. L’equip d’Otger Canals va superar la UE Sant Julià i va fer que l’Atlètic Escaldes, que també va assolir el triomf, no pogués proclamar-se encara campió de manera matemàtica.

L’Inter va guanyar 0 a 5 els lauredians, en el partit que va obrir la jornada 26 de la Lliga Multisegur. Els gols de Gallego, Sascha Andreu, De Nova, Chete i Íñigo van atorgar als escaldencs un triomf incontestable, que va deixar molt tocada, pel que fa a la part baixa, la UE Sant Julià. Així, l’Atlètic Escaldes va afrontar el seu partit davant la Penya Encarnada sabent que no seria campió aquesta jornada. Tot i així, els homes de Fede Bessone van anar per feina, i dos gols de Martí Riverola i un altre de Casadesús van permetre al líder guanyar 0 a 3 i quedar-se a només una victòria d’aconseguir el primer títol domèstic de la seva història. Si l’Atlètic supera diumenge la UE Engordany ja serà matemàticament campió de Lliga. A banda de la lluita pel títol, la jornada oferia un derbi colomenc que va resultar descafeïnat. La UE Santa Coloma i el FC Santa Coloma van acabar empatant sense gols (0-0) en un partit amb molt poques ocasions de gol i que deixa les coses sense gaires canvis a la classificació. Finalment, en el partit que tancava la jornada, i directe en la lluita per la permanència, el FC Ordino va superar la UE Engordany i es col·loca a tres punts de la salvació, que marca, precisament, l’equip escaldenc, que necessitava un empat per aconseguir la permanència matemàtica. L’Ordino va aplanar el camí amb dos gols en sis minuts, del 16 al 22, signats per Izan Maldonado i Víctor Rodríguez. Julián, al minut 68, va fer el de l’Engordany.