Col·laboració entre UVic i FC Andorra per millorar el rendiment esportiu

Conveni de col·laboració entre FC Andorra i UVic.Conveni de col·laboració entre FC Andorra i UVic.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra i el Centre d’Estudis en Esports i Activitat Física (CEEAF) de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) van firmar un conveni de col·laboració fins al juny de l’any vinent que permetrà a totes dues entitats treballar conjuntament per portar a terme estudis relacionats amb el rendiment esportiu, la salut de l’esportista i mètodes de recuperació en el món del futbol.

La iniciativa busca respondre a preguntes del dia a dia i poder millorar així els mètodes d’entrenament i les estratègies de recuperació emprats. Aquesta col·laboració es basa en la creença compartida que la investigació ha d’aportar avenços en la salut i el benestar dels jugadors, elements claus per assolir un rendiment òptim.

D’altra banda, l’equip tricolor estarà present dissabte a la final de l’eLaLiga Santander, la competició d’esports electrònics destinada als equips de Primera i Segona Divisió. La competició es disputarà de manera presencial a l’Estadi Wanda Metropolitano i el representant de l’FC Andorra, Chousita, s’enfrontarà a la primera eliminatòria a l’Osasuna. Per guanyar el campionat haurà de passar cinc rondes en total.

tracking