Futbol

Victòria de l'FC Andorra davant del Tenerife (1-0)

Un gol de Carlos Martínez al minut 90 de penal dona el triomf als tricolors

El moment del gol de Carlos Martínez.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra ha superat per la mínima al Tenerife gràcies a un gol de Carlos Martínez de penal al minut 90. El davanter català no ha fallat des dels 11 metres, i ha donat els tres punts, després de dos partits sense guanyar, a l’equip tricolor.

El duel ha arrencat amb un clar domini tricolor, i amb un pal d’Ivan Gil després d’un xut llunyà. Els homes de Sarabia estaven millor sobre la gespa, i ho han seguit intentant amb una bona jugada de Jacobo per la dreta a la que no ha arribat Valera, i per un nou tir d’Ivan Gil al pal després d’una centrada de Petxa des de la dreta. Poc a poc el Tenerife ha anat reaccionant i avançant línies i ha tingut també les seves opcions amb un tir de Teto després d’una jugada individual de Mellot, o amb un xut llunyà de Larrea que la defensa tricolor ha enviat a córner en un duel que ha arribat al descans sense gols tot i una última arribada tricolor amb una rematada de cap de Valera, molt forçat després d’una centrada de Jacobo.

A la represa, els tinerfenys han fet el primer després d’una contra, però l’àrbitre, sense necessitat d’intervenció del VAR, ha anulat el gol per falta en atac de Waldo sobre Vilanova. Els visitants l’han tornat a tenir amb una rematada de cap de Teto, i això ha fet espronar els tricolors, que han tingut una doble ocasió amb una rematada de Carlos Martínez a la mitja volta, i després amb un u contra u de Valera contra el porter, que Soriano ha acabat traient amb un peu miraculós. EL duel transitava cap a l’empat sense gols, però al minut 89, Kike Salas ha fet caure a Hevel dins de l’àrea. En primera instància, Moreno Aragón no ha assenyalat penal, però després de veure el monitor del VAR ha rectificat, i ha acabat xiulant la infracció. Carlos Martínez no ha fallat, i ha acabat donant els tres punts als tricolors, que se situen en novè lloc amb 55 punts.

tracking