Trial

Cinquè lloc de Gaudi Vall i Jan Gabriel a Benhavís

Gaudi Vall, en un trial anterior.FACEBOOK

Publicat per

Gaudi Vall i Jan Gabriel van ser els millors classificats de l’FMA (Federació Motociclista d’Andorra) a la tercera prova del Campionat d’Espanya de trial després d’aconseguir finalitzar en cinquena posició al Trial de Benhavís, a Màlaga.

Vall va aconseguir el cinquè lloc a la categoria TR2 (la segona en importància) amb un total de 72 peus de penalització, finalitzant a tot just sis del podi. De la seva banda, Jordi Lestang va ser sisè en la mateixa categoria amb un total de 80 peus. A la general, Vall és quart i Lestang ocupa l’11a posició.

En júnior, Jan Gabriel també va ser cinquè amb 69 punts, a 23 del podi, mentre que Valentí Cristina va acabar en novè lloc amb 84 punts, i Joan García va cloure en onzena posició amb 91. Per últim, Edgar García va acabar en setena posició a la competició cadet de 125 centímetres cúbics amb 88 punts de penalització a 20 peus dels llocs de podi.