La UE Sant Julià serà expulsada de la Lliga Multisegur

El conjunt lauredià no es presentarà diumenge al duel contra l’Ordino per tercer cop aquest curs i serà expulsat de la competició

La UE Sant Julià va disputar diumenge l'últim duel de la temporada.FAF

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un (ex)campió en estat crític. Així podria definir-se la situació actual de la UE Sant Julià, que empitjorarà, si és que encara es pot més, les properes setmanes, ja que la plantilla i el cos tècnic han decidit no presentar-se al duel de diumenge vinent contra l’FC Ordino que tanca la Lliga Multisegur Assegurances. Aquesta tercera incompareixença suposarà l’expulsió del club de la competició i el descens a la segona categoria, fet sense gaire transcendència perquè diumenge ja va baixar de manera matemàtica, però deixarà l’entitat tocada de mort perquè l’equip no podrà tornar a pujar a la primera categoria del futbol nacional durant les dues properes temporades, situació que complicarà el futur d’un club amb dos títols de Lliga, sis de Copa, sis més de Supercopa, a més de diverses participacions en competicions europees.

Un cop consumat el descens a la Lliga Unida, jugadors i cos tècnic van prendre la decisió d’aturar l’activitat i no presentar-se al matx de diumenge. Així doncs, durant aquesta setmana ja no hi haurà entrenaments, ni tampoc partit el cap de setmana, i és que, de fet, alguns futbolistes de l’entitat ja han abandonat fins i tot el país, conscients que la salvació de la situació econòmica a última hora és pràcticament més complicada que un miracle. Segons van afirmar des de la plantilla, jugadors i cos tècnic van signar fa unes setmanes un document en què asseguraven no tenir cap deute amb l’entitat perquè es pogués inscriure un futbolista, situació que ara complicaria poder reclamar les quantitats pertinents.

Des de l’entitat, les fonts consultades pel Diari van manifestar que dilluns al vespre hi va haver una reunió entre les dues parts, i que es va arribar a un “acord perquè els jugadors cobrin tot el que hi ha pendent”. A més, la directiva laurediana va agrair als jugadors el seu sacrifici i compromís veient que la situació no era fàcil. Des del club havien explicat en diverses ocasions que s’havia arribat a un acord amb alguns inversors per poder garantir la viabilitat del club i fer sostenible el club, però aquestes fonts van afirmar que “vam haver de trencar l’acord amb dos patrocinadors que tenia signats perquè no estava clara la procedència dels diners”.

AFECTACIONS COL·LATERALS

La incompareixença laurediana suposarà, emparant-se en precedents anteriors, un 3 a 0 favorable a l’FC Ordino, que s’estava jugant la plaça de promoció amb l’Engordany, i que amb aquest marcador la certificaria.

Els escaldencs també acumulen problemes d’impagaments, ja que només han cobrat un mes i mig de les tres nòmines que tenien pendents, i també estan a una incompareixença de ser expulsats, però els blanc-i-negres sí que tenen previst jugar diumenge contra la UE Santa Coloma.

tracking