El MoraBanc premia la fidelitat de l'afició

Els abonats que renovin i els nous fins al 30 de juny pagaran el mateix que a la LEB tot i pujar

Aficionats tricolors el dia de l'ascens a l'ACB.F. GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra premiarà la fidelitat de la seva afició i mantindrà els preus dels abonaments d’aquesta temporada a la LEB de cara al retorn del curs vinent a l’ACB per a tots aquells aficionats que renovin els seus carnets. Així doncs, una persona que tingués enguany un seient al Poliesportiu, la propera campanya el podrà tenir per un preu entre 105 i 228 euros (en categoria d’adult, i sense comptar reduccions per infants i gent gran, o tarifes familiars), que sortiran dels 50 euros del carnet, i de l’abonament de 55, 110 i 178 euros amb el preu reduït per la renovació.

També podran acollir-se a aquests preus reduïts en l’abonament totes les noves altes que ho desitgin, sempre que ho facin fins al 30 de juny. En aquest cas, però, el preu de l’abonament es manté reduït, però el del carnet de soci serà de 100 euros, per tant, tenir un seient al Poliesportiu aniria des dels 155 fins als 278 euros. L’última casuística és la de les noves altes a partir de l’1 de juliol, que pagaran també 100 euros de carnet de soci, i els preus d’abonament actualitzats a 120, 235 i 380 euros, portant el preu total del carnet de soci abonat que permet gaudir de tots els duels (inclòs un hipotètic play-off) a una xifra de 220, 335 o 480 euros, en funció de la zona triada del Poliesportiu.

Des del club, el director de comunicació i màrqueting de l’entitat, Gabriel Fernàndez, va manifestar que “no hi ha millor resposta per als nostres seguidors per agrair-los el suport d’aquest any. El més lògic seria apujar preus, però pensem que hem d’apostar per això, perquè qui més ha de notar aquest agraïment són tots aquells que ja ens han donat suport aquesta temporada, que ha estat inoblidable”, i va agregar que “és una estratègia agressiva per seguir creixent, volem créixer molt, i el club està en possibilitat de créixer en nombre de seguidors”. L’entitat està actualment en una xifra propera als 2.200 abonats, i l’objectiu seria arribar als 2.500.

tracking