Dia internacional del futbol femení

Partit per fomentar la pràctica del futbol entre les dones

L'enfrontament amistós ha comptat amb personalitats de la vida política com ministres, conselleres, cònsols i secretàries d'Estat, així com professionals del futbol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ministres, conselleres, cònsols i secretàries d'Estat s'han calçat les vambes aquest migdia per participaralpartit amistós de futbol sala, organitzat per l'ADA i laFAFamb motiu del Dia internacional del futbol femení. Les participants han estat Helena Mas, ministra de Salut; Mònica Bonell, ministra de Cultura, Esports i Joventut; Mariona Cadena, secretaria d'Estat d'Igualtat; Rosa Gili, cònsol major d'Escaldes; Sandra Codina, subsíndica general; Carol Puig, consellera general deDA; Berna Coma, consellera general deDA; Eva Sansa, cònsolmenorde la Massana, i Núria Segués, consellera general de Concòrdia. El pavelló del Prat del Roure també ha acollit a professionals de l'esport com TereMorató, jugadora delVila-real; Marina Fernández, ambaixadora de futbol femení de laFAF; Montse Sánchez, exjugadora delMegadones, entrenadora i formadora, iAnaPazos, vocal de la junta directiva de laFAF. El partit ha estat arbitrat per Marta San Juan.

La jornada continuarà amb una visita a l'exposició sobre futbol femení del centre comercial Illa Carlemany i amb una xerrada a l'hotel Delfos sota el títol La dona al món del futbolamb Fernández, Morató, Sánchez, San Juan, i Maria Elena Fort, vicepresidenta de l'FC Barcelona.

Partit amistós per fomentar la pràctica del futbol entre les dones

tracking