automobilisme

La Pujada Arinsal-Andorra compta amb 77 inscrits

Ferré, De la Casa i Montellà lideraran la participació del país

Edició anterior de la Pujada Arinsal-Andorra.J. M. MONTANER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pujada Arinsal-Andorra comptarà amb gairebé una vuitantena d’inscrits aquest cap de setmana, en una cursa que tornarà a ser puntuable per al Campionat de França de muntanya de Segona Divisió, pel Trofeu dels Pirineus i per la Lliga Occitanie-Méditerranée d’automobilisme. Dissabte es farà la primera pujada de la cursa, mentre que diumenge hi haurà les dues restants.

Dels 77 pilots participants, la gran majoria són francesos, un total de 44, a més de cinc catalans i un portuguès, sense oblidar la representació local, amb un total de 27 corredors de casa que prendran part dissabte i diumenge a la Pujada Arinsal-Andorra. Raül Ferré, guanyador absolut de l’edició passada, Gerard de la Casa o Edgar Montellà lideraran la participació andorrana, que també comptarà amb els integrants del programa de formació de joves pilots de l’ACA Macel Muxella i Ian Porté, a més de Ramon Plaus, Filipe Rodrigues Brandao o Joan Gil. Mentre que entre els pilots francesos destaquen Matteo Fel-Astorg i Dimitri Pereira.

L’escenari de competició tornarà a ser la carretera CS-520, que va fins a l’estació d’Arinsal, amb un total de 4,1 quilòmetres i un desnivell mitjà del 8,6%, i la carretera quedarà tancada dissabte a partir de les dotze del migdia i diumenge des de les vuit del matí.

tracking