L'FC Andorra tanca Migue Leal com a primer fitxatge

L’FC Andorra ha tancat l’arribada del lateral dret procedent del Vila-real B i el fitxatge serà oficial en els propers dies

El lateral dret Miguel Ángel Leal, procedent del Vila-real B, serà el primer fitxatge de l'FC Andorra.VILLARREAL CF

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Miguel Ángel Leal, conegut futbolísticament com a Migue, es convertirà en els propers dies en el primer fitxatge de l’FC Andorra per a la propera temporada. El lateral dret, que queda lliure aquest juny, prové del Vila-real, on ha debutat aquesta temporada a Segona Divisió i es va enfrontar a l’equip tricolor al partit de la primera volta. Aquest curs a Segona Divisió ha disputat 30 partits, ha fet un gol i ha donat dues assistències.

Migue Leal és un lateral dret de molt recorregut, aspre i treballador en defensa i que es mou amb comoditat en atac. La seva projecció no ha passat desapercebuda per a la direcció esportiva, encapçalada per Jaume Nogués, que va atacar i enfilar l’arribada del futbolista, molt interessant i a cost zero perquè acabava contracte, ja fa unes setmanes. Migue, de 26 anys i vila-realenc de naixement, ha crescut a Miralcamp i ha viscut tota la seva trajectòria a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. El jugador ha anat escalant totes les categories inferiors del Vila-real fins arribar al filial, després que la temporada 2017-2018 fes el salt a la Segona Divisió B. Abans de consolidar-se al lateral del filial groguet i convertir-se en un futbolista clau important per al tècnic, Miguel Álvarez, Migue va jugar una temporada cedit al Reial Múrcia i una altra a les files del Groningen neerlandès. A més, ha anat vuit vegades amb el primer equip del Vila-real però no ha arribat a jugar a Primera Divisió.

ALTIMIRA, AL VILA-REAL

Curiosament, un ex de l’FC Andorra, Adrià Altimira, fa el camí a la inversa i avui serà nou jugador del Vila-real. El lateral dret de Cardedeu, que es va acomiadar del club tricolor fa uns dies, signarà pel club castellonenc aquesta tarda i es vincularà per a tres temporades, amb una fórmula d’1+2. Alti es trobarà a cavall entre el filial i el primer equip i, primer, els plans són que treballi amb dinàmica de primer equip però que sempre jugui al Vila-real B, a les ordres de Miguel Álvarez. De la seva projecció i actuacions amb el filial dependrà que tingui més o menys protagonisme amb el primer equip.

EL CLUB ENCETA DILLUNS LA NOVA CAMPANYA D'ABONATS

L’FC Andorra ha assenyalat dilluns vinent com a data d’inici de la campanya de socis de cara a la temporada 2023-2024. Durant les dues primeres setmanes es duran a terme les renovacions dels antics abonaments. Els primers tres dies seran únicament per fer les ampliacions en línia, mentre que a partir de dijous 22 tots aquells que ho vulguin ho podran fer de manera presencial a la botiga de l’Estadi Nacional. El període de reubicacions començarà dilluns 3 de juliol i estarà obert durant tres dies i serà, per tant, dijous 6 quan s’obrirà el període d’inscripció per als abonats nous.

tracking