futbol

La selecció femenina supera l'Aràbia en un assaig

Maria Ruzafa celebrant el segon gol de la selecció.XAVI MIRÓ / FAF

Publicat per

La selecció femenina absoluta va superar l’Aràbia Saudita 3 a 1, en el primer dels dos amistosos concertats i que es disputaran a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava. Les noies de José Martín van ser molt superiors al combinat saudita i van poder aconseguir un marcador encara més folgat. La selecció va sortir molt bé al partit i ja al minut 6, Ari Gonçalves –que va sortir del camp lesionada del genoll– va obrir el marcador amb un xut creuat. Poc després, Tere Morató va fallar un penal que ella mateixa va rebre, però al minut 19 Maria Ruzafa, en un excel·lent cop de cap, va fer el 2 a 0. Abans del descans, l’Aràbia Saudita va retallar les diferències i Morató, de cap, va fer el 3 a 1 definitiu. A la segona part Andorra va tenir moltes més oportunitats, però el marcador ja no es va moure. Dissabte es juga el segon partit.