btt

Xavi Jové acaba en el 57è lloc al Campionat d'Europa de Laissac

Xavi Jové, a França.

Xavi Jové va finalitzar en la 57a posició a la prova del Campionat d’Europa de XC Marathon a Laissac, a França. El biker va obtenir el millor resultat de la representació de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) a la competició, en un circuit dur i exigent, de dues voltes i un total de 95 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell positiu. Jové va explicar que “vaig fer la primera volta controlant i guardant forces per a la segona, però a l’inici em vaig veure deshidratat i vaig patir una avaria mecànica”. A més, va afegir que tot plegat “em va afectar per remuntar posicions”.

Per la seva banda, Jan Missé va ser 63è, Kilian Folguera va signar la 94a plaça i Oriol Pi va ser 102è. En categoria femenina, Jèssica Cruz va obtenir una molt bona 23a posició.