L'Andorra negocia amb el mig centre Aleix Febas

L’FC Andorra ha obert negociacions amb el mig centre del Màlaga, format a les categories inferiors del Reial Madrid

Aleix Febas, a l'esquerra, lluitant per una pilota amb el tricolor Pampín.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El traumàtic descens a la Primera RFEF d’un històric amb urgències com el Màlaga ha alliberat gairebé tota la plantilla i ha posat en el mercat futbolistes més que interessants. L’FC Andorra no és aliè a aquesta circumstància i ja s’ha posicionat per aconseguir arribar a un acord amb un futbolista fantàstic com Aleix Febas. El mig centre lleidatà exhibeix una més que respectable trajectòria a la Segona Divisió i el seu agent, Gelu Rodríguez, ha obert negociacions amb l’entitat tricolor.

Febas, de 27 anys, és un mig centre format a les categories inferiors del Reial Madrid i ha disputat 73 partits amb el filial madridista, el Castella, quan militava a la Segona Divisió B. És un futbolista amb talent, diferencial i amb molt bona relació amb la pilota, un aspecte innegociable en un equip com l’FC Andorra, al qual li encaixaria l’arribada de Febas com anell al dit. De fet, la proposta tricolor –que encara no està del tot definida– és, hores d’ara, una de les que fan més patxoca al futbolista, per club, lloc i filosofia de joc, ja que, a banda de millorar amb els anys l’aspecte físic, Febas manté la seva tirada per protegir bé la pilota i trobar solucions a la sortida. Amb el descens del Màlaga i sent un dels jugadors amb millor cartell de LaLiga SmartBank, el jugador català té més pretendents a banda de l’FC Andorra. Dos dels seus exequips, com ara l’Albacete –on potser va mostrar el seu millor nivell– i el Saragossa, tampoc han amagat l’interès per reclutar-lo. En aquesta darrera temporada, tot i el descens del conjunt de Martiricos, ha estat un dels fars del Màlaga, jugant 41 partits i 3.324 minuts, sent indiscutible en els plans dels tres tècnics que han passat per la banqueta de La Rosaleda, Pablo Guede, Pepe Mel i Sergio Pellicer.

TRAJECTÒRIA DESTACADA

Després de la sortida del Reial Madrid i les diferents cessions a Albacete i Saragossa, Febas va fer arrels a Mallorca, club en què ha estat més anys. De fet, durant el seu periple a l’entitat balear va debutar a Primera Divisió la temporada 2019-2020, el curs de la pandèmia, a Son Moix davant l’Eibar. Aquell curs va disputar fins a 29 partits a la màxima categoria amb el Mallorca i, tot i el descens, va ser clau en el retorn a LaLiga i va estirar fins a quatre partits més l’experiència a Primera la temporada 2021-2022, la darrera que va vestir la samarreta mallorquinista.

tracking