La Senior Cup arriba a la 13a edició amb 44 equips

Entre jugadors i acompanyants s’esperen unes 1.300 persones

Puyaltó i Gibanel, a la roda de premsa.M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Andorra Senior Cup, torneig de futbol de set per a veterans, arriba aquest cap de setmana a la tretzena edició i ho fa en un gran estat de salut, ja que comptarà amb 44 equips participants, i entre 1.200 i 1.300 persones entre els futbolistes dels diferents conjunts i els seus acompanyants. Com també estava passant els últims anys, el campionat comptarà amb dues categories, una de +35 i una de +45 anys, i es disputarà entre la Borda Mateu i el Centre de Tecnificació d’Ordino.

L’organitzador de la prova, Talín Puyaltó, va manifestar que “arribem a la tretzena edició i ja és una competició que comença a consolidar-se”, i va agregar que “mantenim el format de 44 equips tot i que havíem tingut propostes per créixer, però crèiem que no era la millor manera pel producte”. En aquest sentit, sobre la decisió de no ampliar la participació, Puyaltó va declarar que “ens ho hem plantejat, però volem mantenir el que intentem que sigui un torneig amb molta qualitat”, i va cloure que “si apugem la participació tenim por de no poder estar a l’altura”.

En aquesta 13a edició hi haurà equips d’un total de sis països (Andorra, Espanya, Portugal, França, Marroc i Països Baixos), i no faltarà l’equip Tuvinyco, conegut anteriorment com Ezar de La Rioja, que és un dels que més cops ha guanyat el campionat. Un dels seus futbolistes, Mario Gibanel, va estar present ahir a la presentació del torneig i va assenyalar que “és un entorn molt maco per venir, és un torneig molt familiar, pots jugar amb gent d’altres països i hi ha una gran qualitat humana”.

tracking