Golejada de la selecció femenina al segon amistós contra Aràbia

Dols gols de Tere Morató i un de Marina Fernàndez donen el triomf a Andorra

Les tricolors celebren un dels gols.FAF

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta femenina va imposar-se per 3-0 a l’Aràbia Saudita al segon partit amistós per preparar l’estrena a la primera Lliga de les Nacions femenina de la UEFA que arribarà al setembre. Després de derrotar el combinat àrab per 3-1 en el primer duel disputat dimarts, les tricolors van repetir el triomf ahir a l’Estadi Municipal de Palamós amb dos gols de Tere Morató i un altre de Marina Fernàndez.

El duel va arribar al descans amb l’1-0 favorable a Andorra gràcies a la primera de les dianes de la jugadora del Vila-real, i a la represa, Morató va anotar també el segon gol de les tricolors al minut 77, mentre que Marina Fernàndez va fer el tercer a l’afegit amb una diana de falta directa.

Les tricolors tornaran a escena el 22 de setembre contra Moldàvia, en el primer duel de la Lliga de les Nacions femenina, i l’estrena a casa serà el dia 26 contra Letònia.

LA SUB-17 JA CONEIX ALS RIVALS DEL PREEUROPEU

La selecció sub-17 femenina ja coneix les seves rivals per al Preeuropeu de la categoria que es disputarà durant el mes de novembre a Sèrbia. Les tricolors es veuran les cares amb la selecció amfitriona, la sèrbia, a més d’enfrontar-se també a Letònia i Israel al grup 2 de la Lliga B. El format de competició serà el d’una lligueta a una única volta que es disputarà en una mateixa seu. Després d’uns anys sense que la selecció femenina competís en categoria sub-17 (sí que ho havia fet en sub-19, i també en categories inferiors com sub-15 o sub-16), Andorra tornarà a escena al novembre.

tracking