Alexis Bartolomé deixa el bàsquet

Es retira als 24 anys "després d'una temporada difícil en què m'he desgastat molt"

Alexis BartoloméMorabanc Andorra

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El fins ara jugador del MoraBanc Andorra, Alexis Bartolomé es retira del món del bàsquet als 24 anys. Així ho ha anunciat en una carta que ha publicat el club a les xarxes socials. A l'escrit, Bartolomé explica que "després d'una temporada plena d'èxits col·lectius he decidit que ha arribat el moment de deixar l'esport que tant m'ha donat", i ha afegit que "sé que és una decisió que pot sorprnedre després d'una temporada on hem aconseguit tornar el club allà on es mereix, però per mi, personalment, ha estat una temporada difícil en què m'he desgastat molt, i ara sento que necessito afrontar reptes més enllà del bàsquet".

Per últim, el ja ex-jugador tricolor, assenyala que "ho deixo amb la consciència molt tranquil·la, sabent que ho he donat tot en els diferents equips en què he estat, i que això m'ha portat a representar el club on m'he criat al més alt nivell". Sobre aquesta retirada, el club ha manifestat que "ha estat un llarg i bonic viatge en què t'hem vist fer-te un home. Moltíssima sort en el que et depari el camí. El club sempre serà casa teva".

Format a les categories inferiors del MoraBanc, al 2017 va marxar al Cantbasket de Santander a la Lliga EBA, abans de tornar a l'entitat tricolor. A l'estiu del 2020 va tornar a sortir, en aquest cas cedit a l'Oviedo de LEB Or, i l'estiu passat va reincorporar-se al MoraBanc a la Leb Or, on ha disputat 16 partits amb una mitjhana de 8 minuts, 2,6 punts i 2,3 crèdits de valoració.

tracking