Dos Anjos renova per dues temporades

El pivot brasiler, que acabava contracte, seguirà vinculat al Morabanc Andorra fins al 2025

Dos Anjos, en un partit d'aquesta temporada al Poliesportiu d'Andorra.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Felipe Dos Anjos seguirà al Morabanc Andorra fins al 2025. La renovació del pivot brasiler era una de les prioritats de Francesc Solana en aquest tram inicial de mercat, i el club va confirmar ahir que l’interior seguirà vestint dues temporades més la samarreta tricolor. Dos Anjos va arribar l’estiu passat al club, i era un dels jugadors que tenien només un any de contracte juntament amb Schreiner i Speight (cap dels dos seguirà), però ara el brasiler quedarà vinculat durant dues temporades més a l’entitat tricolor. El pivot va completar una temporada de menys a més, ja que d’inici es va veure eclipsat per la irrupció de Marin Maric, però Dos Anjos va anar apujant el seu nivell i va acabar com un dels jugadors més destacats de l’equip dominant el joc interior en tots els partits.

Durant la temporada passada, Dos Anjos va disputar un total de 35 partits entre la Lliga LEB Or i la Copa Princesa (tots els que va disputar el Morabanc Andorra) amb uns números bons que van acabar sent d’11,6 punts, 6,9 rebots i 18 crèdits de valoració mitjana per partit. La del curs vinent amb el conjunt tricolor serà la seva tercera experiència a l’ACB després d’haver disputat quatre partits amb el San Pablo Burgos la temporada 2017-2018, i de fer-se també un forat a la plantilla del Bilbao el curs 2020-2021, en què va disputar 29 duels.

El pivot brasiler va mostrar-se satisfet per la renovació, i va manifestar que “estic molt content per la renovació i per poder gaudir de l’ACB, i també molt il·lusionat amb la temporada que ve”. De la seva banda, el director general del Morabanc Andorra, Francesc Solana, va destacar que “a banda del gran rendiment que va donar, de Felipe dos Anjos destaquem la seva capacitat de treball per seguir millorant i evolucionant el seu joc”, i va afegir que “estem molt contents amb aquesta renovació perquè pensem que amb aquesta actitud continua tenint molt marge de millora”.

PALÈNCIA, NOU EQUIP ACB

El Morabanc Andorra ja coneix els 17 rivals que tindrà en el retorn a l’ACB després que el Zunder Palència aconseguís l’última plaça que quedava vacant a la Lliga Endesa. Els morats van desfer-se del San Burgos a la final de la Final Four de la LEB Or per 95-83.

tracking