Futbol

La sub 21 empata contra Bielorússia (1-1)

Berto ha avançat a Andorra, però els visitants han empatat de penal

Partit de la selecció sub21 contra Bielorússia

Partit de la selecció sub21 contra BielorússiaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La selecció sub 21 segueix invicta al Preeuropeu de la categoria després d’empatar 1-1 davant de Bielorússia a l’Estadi Nacional. Els locals s’han avançat amb un gol de Berto, però els visitants han pogut empatar poc després des del punt de penal.

Andorra ha arrencat millor, provocant perill per la banda esquerra en botes d’Aron Rodrigo, i també amb una rematada de cap d’Ian Oliveira que ha sortit fregant el pal. Bielorússia ha anat millorant poc a poc, i aconseguia generar perill, tot i que sense tenir cap ocasió clara. De fet, l’última opció de la primera part ha estat tricolor després d’una jugada individual de Rodrigo per l’esquerra.

A la represa, ha estat Andorra qui ha tornat a sortir millor i ha tingut una doble ocasió en botes de Nil i Rodrigo que el porter local ha pogut evitar. Eloy Casals ha fet entrar a Berto Rosas, que tot just ha arribat al país a les 14.00 hores després de jugar a Israel amb l’absoluta ahir, i la primera pilota que ha tocat ha estat gol. El davanter ha engaltat un xut des de la frontal, i ha pogut obrir el marcador. Just després, els tricolors han tingut el segon en botes d’Ot, però el que ha acabat arribant ha estat l’1-1 de Zinovich després d’un clar penal del porter Mauro Rebelo. El gol no ha enfonsat, ni molt menys, a Andorra, que ha anat en busca del segon, però el marcador ja no s’ha tornat a moure tot i les ocasions tricolors, especialment una falta directa de Berto al temps afegit, i el duel ha acabat en taules.

La sub 21 es manté invicta i líder de grup després de tres partits amb tres empats (equips del grup com Croàcia o Portugal encara no han debutat), i al setembre tindrà una doble jornada amb els partits contra Portugal a fora i Grècia a l’Estadi Nacional.

tracking