Anauê Paulos i Sara Gay s'imposen a Naturland

La segona edició acull 120 dorsals amb arribada a la cota 1.600

Podi de la Naturland Enduro Race, ahir.comú sant julià

El Bike Center de Naturland va acollir ahir la segona edició de la Naturland Enduro Race, enguany prova puntuable per la Copa Catalana d’enduro, amb victòries d’Anauê Paulos i Sara Gay en les categories elit. 120 corredors i corredores van formar part de la competició, amb un traçat de 28 quilòmetres repartits en quatre trams cronometrats de baixada i un total de 1.200 metres de desnivell acumulat.

En la categoria elit, Anauê Paulos es va imposar amb un temps de 15’18”56, seguit d’Eduard Taberner, segon (15’33”30) i d’Oriol Prat, tercer amb un temps de 15’39”71. En l’apartat femení, la victòria va ser per a Sara Gay, que va invertir un temps de 19’58”76 superant amb solvència la segona, Júlia Blanch (27’55”95). En la disciplina d’e-bikes, bicicletes elèctriques, Aleix Puig, amb un temps de 15’23”11 en categoria masculina i Aina Comas en dones (20’17”91) es van adjudicar les dues victòries.

Amb sortida i arribada a la cota 1.600 de Naturland, els participants van poder gaudir d’un dinar popular, lliurament de premis i d’un sorteig de lots cedits pels patrocinadors de la cursa.