L'FC Andorra confirma l'arribada de Julen Lobete

El davanter de 22 anys arriba cedit un curs pel Celta de Vigo

Julen Lobete, amb la samarreta de l'RKC Waalwijk.RKC Waalwijk

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra ja té el segon fitxatge per a la propera temporada després que confirmés ahir l’arribada de Julen Lobete. Tal com va avançar el Diari a principi de setmana, l’acord era un fet i només mancaven alguns serrells perquè el davanter de 22 anys s’incorporés a la disciplina tricolor cedit pel Celta de Vigo per al curs 2022-2023. Tot i que la seva posició és de davanter centre, Lobete també pot actuar per la banda esquerra, ja que es tracta d’un davanter mòbil amb una bona capacitat associativa.

Nascut a Lezo, Guipúscoa, fa 22 anys, va formar-se al futbol base de la Reial Societat, i fins i tot va marcar un gol a l’FC Andorra amb el filial txuri-urdin que va eliminar el conjunt tricolor a la pròrroga del play-off d’ascens la temporada 2020-2021.

Lobete ja ha debutat a Primera, ja que va disputar 13 partits amb el primer equip de la Reial Societat, anotant dos gols, un dels quals al Camp Nou. L’estiu passat va fitxar pel Celta de Vigo, que el va cedir a l’RKC Waalwijk de la Primera Divisió holandesa, on va acabar en novena posició a la classificació. A les files del conjunt dels Països Baixos l’atacant basc va jugar 29 partits, 12 dels quals com a titular, i va anotar un total de quatre gols.

El club també va confirmar l’adeu cantat de Sinan Bakis, que acabava ahir contracte i no va voler renovar, així com el d’Eudald, cedit el curs passat a Sabadell i Logronyès, i que tampoc seguirà com a jugador tricolor.

tracking