golf

Manfredi Manica s'imposa a l'Aravell Open by Creand

Després de superar per un cop l’irlandès Paul McBride

Manfredi va guanyar el seu primer torneig professional.AGOC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’italià Manfredi manica va imposar-se a la segona edició de l’Aravell Golf Open by Creand que va disputar-se entre dijous i ahir a l’Aravell Golf & Country Club, després de superar als forats finals l’irlandès Paul McBride. El transalpí va sumar tres birdies seguits entre els forats 15 i 17 i va acabar sumant la seva primera victòria com a professional després de completar el torneig amb 198 cops, cinc sota par, i aconseguir un impacte menys que el seu rival.

Després d’aquesta primera victòria com a professional, Manfredi va manifestar que “la clau ha estat la paciència perquè vaig començar la volta molt fred malgrat que tot va canviar al forat 15 perquè jo vaig fer un bon resultat i ell un doble bogey que li va fer mal, i li vaig posar pressió i va sortir bé”. A més, el golfista va assenyalar que “em sento molt feliç amb la meva primera victòria com a professional”, i va concloure dient que “l’any passat vaig perdre al play-off a França i per fi aconsegueixo la meva primera victòria al circuit”. A més, Manfredi va realitzar un clínic amb els joves jugadors de l'escola de l’Aravell Gof & Country Club un cop acabat el torneig.

Més enllà de Manfredi i McBride, un altre dels jugadors destacats va ser el navarrès Asier Aguirre, que va cloure en tercera posició amb 201 cops, i el jove Joseba Torres va acabar quart amb 204 impactes, convertint-se en el millor amateur dels que van completar el torneig. Pel que fa als golfistes andorrans, Kevin Esteve va ser el millor classificat amb una 34a posició amb 213 cops, igualant el par del camp. Després del torneig va afirmar que “no ha sortit com esperava però sempre és un plaer poder jugar a Aravell i espero fer-ho l’any que ve”.

tracking