cursa d'obstacles

Puig i Azkune s'imposen a la Cronos Track a Canillo

Era una prova a l’esprint amb un recorregut de 150 metres

Adri Puig i Andrea Azkune van endur-se el triomf.CRONO4SPORTS

L’Olympus Race va tancar ahir la seva quarta edició, la primera a Canillo després del trasllat, amb les victòries d’Adri Puig i d’Andrea Azkune a la Cronos Track. La prova que va tancar la competició tenia un format esprint amb tot just 150 metres de distància en què els competidors havien de superar tots els obstacles en el menor temps possible.

A la prova femenina, Adri Puig va tornar a demostrar el seu bon moment de forma, i és que després d’endur-se durant la jornada de dissabte la victòria a la prova Zeus de 14 quilòmetres dintre de la categoria elit, ahir va segellar el doblet després de vèncer a la Cronos Track. La sorpresa va arribar a la competició femenina, i és que Andrea Azkune, que dissabte havia acabat en cinquena posició a la Zeus, va endur-se ahir la victòria a la cursa esprint després d’aprofitar una errada de la seva rival al tram final .

L’Olympus Race Andorra va aplegar 620 participants a Canillo al llarg del cap de setmana, en una cursa que va haver de limitar les inscripcions per motius logístics.

L’augment de participants va dur també la presència de corredors de més països, ja que enguany va haver-hi presents competidors del Regne Unit, Bèlgica o Colòmbia, a més dels participants habituals d’Andorra, Espanya i França.