atletisme

Rècord i plata de Duna Viñals al Campionat d'Espanya sub 18 a Gijón

Duna Viñals va penjar-se la medalla de plata als 400 metres tanques del Campionat d’Espanya sub 18 d’atletisme que va fer-se el cap de setmana a Gijón. L’atleta havia fet el millor temps a les semifinals del dissabte, i va acabar creuant la línia de meta en segona posició amb un temps de 59”84 i només va ser superada per Martina Zunino, que va penjar-se la medalla d’or amb un registre de 59”09. A més, Alba Viñals va quedar-se a tocar del podi després de ser sisena a només 0”09 del tercer lloc.

A més de la plata, Duna Viñals va aconseguir també un nou rècord d’Andorra en els 400 tanques amb la seva marca de 59”84, que va servir-li per millorar la plusmarca nacional que ella mateixa tenia en 1’00”22 des de finals de juny a la Copa d’Europa de Nacions a Polònia.

En els 100 tanques, Alba Viñals no va poder passar a la final després de quedar quarta a la semifinal.