POLIESPORTIU

Andorra tindrà quatre representants a Maribor

Els esportistes són Alba i Duna Viñals, Biel Cuen i Arnau Segarra

Part de la delegació a la seu d'Andbank.Marc Basco

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andorra tindrà quatre representants al FOJE (Festival Olímpic de la Joventut Europea) de Maribor 2023, amb la participació de les atletes Duna i Alba Viñals, i dels nedadors Biel Cuen i Arnau Segarra. El Comitè Olímpic Andorrà va presentar ahir a la seu d’Andbank la delegació que participarà entre el 23 i el 29 de juliol a la competició multiesportiva reservada per als joves de 14 a 18 anys i que es disputarà a la ciutat eslovena.

La punta de llança de la delegació tricolor serà Duna Viñals, que arribarà amb opcions de medalla en els 400 metres tanques després de ser subcampiona d’Espanya sub 18, el cap de setmana passat, i que l’edició del FOJE del 2022 va finalitzar en cinquena posició. L’altra representant en atletisme serà la seva germana Alba Viñals, que participarà a les proves dels 100 i 200 metres.

Els altres dos competidors tricolors arribaran en natació, amb Biel Cuen i Arnau Segarra. Cuen nedarà els 100 i 200 papallona, els 200 esquena, els 400 lliures i els 400 estils. De la seva banda, Segarra prendrà part a les proves dels 50 i 100 lliures, els 100 braça i els 200 estils.

La delegació comptarà amb Jordi Orteu com a cap de missió, marxarà cap a terres eslovenes el 21 de juliol i tornarà a final de mes, un cop es completi la cita a Maribor.

tracking