Inter i FC Santa Coloma obren l'aventura europea

Els escaldencs reben el Víkingur i els colomencs van a Gal·les

Entrenament de l'Inter Escaldes a l'Estadi Comunal.Inter escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Inter Escaldes i l’FC Santa Coloma obriran avui la participació europea amb la disputa dels partits d’anada de la primera eliminatòria de la Conference League. Després que els equips de la FAF entressin en acció amb la presència de l’Atlètic Club d’Escaldes a la ronda preliminar de la Lliga de Campions, ara arriba el torn de la tercera competició continental amb el duel que els escaldencs disputaran aquesta tarda a l’Estadi Comunal davant del Víkingur de les illes Fèroe (17.00 hores), i el que els colomencs jugaran a domicili al camp del Penybont del País de Gal·les (a les 19.30 hores).

El primer a entrar en acció serà l’Inter Escaldes i el seu tècnic, Otger Canals, va assenyalar sobre el partit que contra el Víkingur “espero que fem un partit molt intens perquè ells poden venir una mica més cansats pel viatge”, i va agregar que “intentarem disputar un partit molt ràpid i molt vertical, estar junts quan toqui defensar perquè ataquen bé, i estar forts durant les transicions defensives”. Sobre el conjunt de les illes Fèroe va manifestar que “no es desestructura gaire en defensa, i en atac busca un joc molt vertical”, mentre que va cloure que “en defensa pressiona molt fort a dalt i t’ofega amb la seva pressió”.

Pel que fa a l’FC Santa Coloma, l’equip va fer una petita estada de preparació a Lleida abans de volar cap a Gal·les des de Barcelona via Birmingham. Els de Dimitry Cheryshev esperen un partit dur amb un rival complicat que va acabar la lliga del seu país en tercer lloc.

tracking