Arroyo arriba a l'Andorra atret per l'estil de joc i per aportar velocitat

El Liverpool cedeix una temporada al lateral i central, que viatja per jugar avui el primer amistós

Arroyo i Nogués, a Casa de la Vall.FCA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va confirmar ahir la cessió per una temporada d’Anderson Arroyo, lateral dret i central, que arriba a préstec per part del Liverpool, després de jugar el curs passat amb l’Alabès.

El colombià de 23 anys va ser presentat ja ahir mateix com a nou jugador tricolor abans de viatjar a Tolosa pel primer partit de pretemporada, i va manifestar que els motius per venir van ser que “m’agrada molt l’estil de joc, és un club a qui li agrada arriscar, sortir a pressionar el rival, i crec que és una decisió molt encertada per mi”. Preguntant per què pot aportar, Arroyo va assenyalar que “en tema de velocitat puc aportar molt, i amb la pilota també em sento molt còmode”, a més d’afegir que “el club va creixent cada cop més i tenint més nom, i crec que puc aportar”.

On no es va voler mullar el colombià va ser quan li van preguntar si prefereix jugar com a lateral o com a central, i va afirmar que “em sento còmode jugant a les dues posicions, perquè em toca defensar a les dues”. El director esportiu de l’entitat, Jaume Nogués, sí que va posicionar-se, i va afirmar que “a nosaltres ens agrada més com a central, perquè creiem que és on pot explotar millor les seves virtuts”. Nogués va confirmar també, per cert, que la cessió preveu una opció de compra “però amb matisos”, per si l’FC Andorra puja a Primera Divisió. Per últim, Nogués va referir-se també al tema de l’estadi, i va afirmar que “respecte als últims dies no hi ha novetats, i ara tocarà avançar perquè ens comença a agafar pressa, així que potser al setembre”.

D’altra banda, l’equip juga a les 19.00 hores contra el Tolosa el primer amistós del curs.

tracking